“Ik zocht een heldere focus voor mijn bedrijf, meer vertrouwen in de waarde die ik te bieden heb en een concreet plan om m’n dagelijkse marketing te doen met vooral waardevolle, authentieke content. Die wens is volledig uitgekomen met het adviestraject! Ik ben super gemotiveerd om mijn waardevolle content, die ik nu glashelder heb, met de wereld te delen en ik weet eindelijk hoe ik dat concreet kan doen. De super goede foto’s waren de kers op de taart! Britt, super bedankt!”

 Ronald Dijk – De gelukkige jurist

“Professioneel, betrokken en onderscheidend, dat is hoe ik de samenwerking met Britt heb ervaren. Britt heeft kennis van zaken en een hele duidelijke eigen visie en aanpak waarmee ze mij en de zichtbaarheid van mijzelf en mijn bedrijf een boost heeft gegeven. Door het toepassen van de inzichten en werkwijze die Britt mij heeft geleerd, is mijn netwerk evenals mijn klantenbestand gegroeid. Ik kan iedereen die ook bereid is zelf aan de slag te gaan, aanraden om met Britt samen te werken.”

Rianne Kuik 

“Je leert niet alleen content schrijven, maar doordat er ook gekeken wordt naar je bedrijf, het fundament, doelgroep en het product dat je aanbiedt, is het ook echt heel persoonlijk en zijn de tips en adviezen direct toepasbaar.

Britt, jij weet absoluut waar je het over hebt en door jouw eigen ervaringen mee te nemen in de adviesdagen wordt het heel hands-on, interessant en leerzaam.

Ook de tips en adviezen over hoe je een goed bericht schrijft, hoe je bepaalt welke social media je gebruikt en hoe je deze het beste kunt inzetten hebben mij veel waardevolle inzichten en enorm veel ideeën over goede content gegeven.”

Ellen Daenen | @ellendaenen

“Door zowel de inhoud van het adviestraject (de helderheid in fundament, juiste klant, product/dienst, thema’s en onderwerpen en hoe je goede content maakt/schrijft), als het enthousiasme van Britt, vind ik social media steeds leuker worden. Ik merk het aan mijn volgens op bijvoorbeeld LinkedIn en Instagram, waar ik berichtjes krijg van onbekenden dat zij mijn posts inspirerend vinden. Daarnaast heb ik al verschillende nieuwe connecties real life mogen ontmoeten en wordt het steeds natuurlijker om foto’s van mezelf te posten (en te (laten) maken). Dus het traject is niet alleen waardevol voor mijn online zichtbaarheid geweest, maar ook voor mijn zelfvertrouwen. Win-win!”

 Romy Nijkamp – InnerRebel

“Britt, super bedankt voor zoals wij het noemen .. de inspirerende “Britt-sessie”. Je bent een plezierig mens met vakmanschap.”

Deelnemer 1-op-1 adviestraject

“Vooraf vond ik het best spannend. Want ik dacht dat ik wel wist hoe alles werkte en wat ik moest doen. De reden om toch te starten met het traject was dat ik het inderdaad wel prima dacht te weten, maar dat ik het uiteindelijk niet (of veel te ad hoc) deed. Heel snel lag er al een uitgewerkt plan met waar ik over ging schrijven. De foto’s maakten het af. Mijn zichtbaarheid op LinkedIn is toegenomen, ik krijg meer reacties op mijn posts en mijn posts worden beter gelezen.”

 Wendy Koerten – Worklife Blend

“Ik begon aan Britts adviestraject om mij beter te leren profileren op LinkedIn. Het traject heeft mij zoveel meer gebracht! Door Britts kritische vragen heb ik mijn droom, visie en aanpak beter voor ogen. Ik weet beter wat mij onderscheid van andere ondernemers in mijn branche. De schroom die ik eerder voelde bij het actief profileren op linked in heeft plaatsgemaakt voor plezier. Dat komt ook doordat de bijeenkomsten met Britt en de fotograaf zo leuk waren. Het traject is nog niet afgerond, maar ik merk nu al dat kennissen uit mijn online netwerk me (opnieuw) benaderen voor leuke klussen. Dankjewel Britt!”

Sabine Mur

Judith Krom

“Ik heb nu echt concrete handvaten om m’n social media te vullen. Het traject heeft mij echt geholpen in mijn communicatie naar buiten. Het heeft mij richting en duidelijkheid opgeleverd. Het waren superleuke dagen met heel veel input voor mijn richting op social media!”

Ronald Dijk

“Wat ik het meest waardevol vond aan het traject? Het dagelijkse content-marketingplan boordevol waardevolle persoonlijke content. Daarnaast ben ik heel enthousiast over de genomen foto’s. Ik heb echt het gevoel: dit ben ik en dit wil ik met mijn bedrijf voor anderen betekenen.”

Ellen Daenen

“De fotoshoot is echt een extra, een uniek onderdeel van het traject dat anderen niet aanbieden en het is ook nog eens heel leuk om te doen. De foto’s zijn persoonlijk en sluiten goed aan bij mij, mijn diensten en vertellen een verhaal zodat ze goed bruikbaar zijn in mijn berichten op social media.”

Aanbod

Britt @social

Algemeen

KvK: 74720856
BTW: NL210706119B01
Algemene voorwaarden