“Mijn artikelen op LinkedIn deden het altijd al goed, maar om mijn boodschap nog helderder de wereld in te krijgen heb ik samen met Britt een strategie traject doorlopen. Ze heeft op dit stuk echt het verschil gemaakt. Mijn missie en visie waren al helder, echter na haar scherpe vragen werd het nog meer geënt op wat ik feitelijk doe. Onze samenwerking was zeer plezierig en nog elke dag geniet ik na van de kennis die ik tijdens dit proces heb opgedaan. En dat ik als klap op de vuurpijl www.Moniqueravenstijn.com gelanceerd heb, zou zonder haar wellicht nooit gebeurd zijn. ”

 Monique Ravenstijn

“Ik zocht een heldere focus voor mijn bedrijf, meer vertrouwen in de waarde die ik te bieden heb en een concreet plan om m’n dagelijkse marketing te doen met vooral waardevolle, authentieke content. Die wens is volledig uitgekomen met het adviestraject! Ik ben super gemotiveerd om mijn waardevolle content, die ik nu glashelder heb, met de wereld te delen en ik weet eindelijk hoe ik dat concreet kan doen. De super goede foto’s waren de kers op de taart! Britt, super bedankt!”

 Ronald Dijk – De gelukkige jurist

“Professioneel, betrokken en onderscheidend, dat is hoe ik de samenwerking met Britt heb ervaren. Britt heeft kennis van zaken en een hele duidelijke eigen visie en aanpak waarmee ze mij en de zichtbaarheid van mijzelf en mijn bedrijf een boost heeft gegeven. Door het toepassen van de inzichten en werkwijze die Britt mij heeft geleerd, is mijn netwerk evenals mijn klantenbestand gegroeid. Ik kan iedereen die ook bereid is zelf aan de slag te gaan, aanraden om met Britt samen te werken.”

Rianne Kuik 

“Je leert niet alleen content schrijven, maar doordat er ook gekeken wordt naar je bedrijf, het fundament, doelgroep en het product dat je aanbiedt, is het ook echt heel persoonlijk en zijn de tips en adviezen direct toepasbaar.

Britt, jij weet absoluut waar je het over hebt en door jouw eigen ervaringen mee te nemen in de adviesdagen wordt het heel hands-on, interessant en leerzaam.

Ook de tips en adviezen over hoe je een goed bericht schrijft, hoe je bepaalt welke social media je gebruikt en hoe je deze het beste kunt inzetten hebben mij veel waardevolle inzichten en enorm veel ideeën over goede content gegeven.”

Ellen Daenen

“Britt, super bedankt voor zoals wij het noemen .. de inspirerende “Britt-sessie”. Je bent een plezierig mens met vakmanschap.”

Britt is heerlijk om mee te werken. Leeft zich volledig in in je bedrijf en deelt dit enthousiasme direct. Dit doet ze door zeer actief mee te denken. Aan de hand van een professioneel en creatief programma kom je tot een prachtig plan. Het is daarbij ook nog eens werken met veel plezier. Britt werkt heel accuraat en doortastend, waardoor je veel bereikt in dit traject. De fotoshoot maakt t af! een absolute aanrader dus!

Hanneke Teurlinckx – You Can Be You

“Vooraf vond ik het best spannend. Want ik dacht dat ik wel wist hoe alles werkte en wat ik moest doen. De reden om toch te starten met het traject was dat ik het inderdaad wel prima dacht te weten, maar dat ik het uiteindelijk niet (of veel te ad hoc) deed. Heel snel lag er al een uitgewerkt plan met waar ik over ging schrijven. De foto’s maakten het af. Mijn zichtbaarheid op LinkedIn is toegenomen, ik krijg meer reacties op mijn posts en mijn posts worden beter gelezen.”

 Wendy Koerten – Worklife Blend

“Ik begon aan Britts adviestraject om mij beter te leren profileren op LinkedIn. Het traject heeft mij zoveel meer gebracht! Door Britts kritische vragen heb ik mijn droom, visie en aanpak beter voor ogen. Ik weet beter wat mij onderscheid van andere ondernemers in mijn branche. De schroom die ik eerder voelde bij het actief profileren op linked in heeft plaatsgemaakt voor plezier. Dat komt ook doordat de bijeenkomsten met Britt en de fotograaf zo leuk waren. Het traject is nog niet afgerond, maar ik merk nu al dat kennissen uit mijn online netwerk me (opnieuw) benaderen voor leuke klussen. Dankjewel Britt!”

Sabine Mur

“Door zowel de inhoud van het adviestraject (de helderheid in fundament, juiste klant, product/dienst, thema’s en onderwerpen en hoe je goede content maakt/schrijft), als het enthousiasme van Britt, vind ik social media steeds leuker worden. Ik merk het aan mijn volgens op bijvoorbeeld LinkedIn, waar ik berichtjes krijg van onbekenden dat zij mijn posts inspirerend vinden. Daarnaast heb ik al verschillende nieuwe connecties real life mogen ontmoeten en wordt het steeds natuurlijker om foto’s van mezelf te posten (en te (laten) maken). Dus het traject is niet alleen waardevol voor mijn online zichtbaarheid geweest, maar ook voor mijn zelfvertrouwen. Win-win!”

 Romy Nijkamp

Britt @social

Algemeen

KvK: 74720856
BTW: NL002271685B83
Privacy Reglement
Algemene Voorwaarden