linkedin schrijfboost

‘Waar wilt u het over hebben?’ Deze vraag verschijnt wanneer je op ‘bijdrage schrijven’ klikt op LinkedIn, om een bericht te kunnen schrijven. Voor velen is dit een lastige vraag om te beantwoorden. Zie jij deze zin regelmatig (te lang) in beeld staan? Dan herken je je misschien in het volgende: “Ik barst van de ideeën, maar ik houd mijzelf tegen in het exploiteren ervan omdat het ‘nog niet af is’ of ‘nog niet goed genoeg.” 

Dit hoor ik regelmatig als ik ondernemers spreek.  Meestal spreek hier je perfectionisme en zit het je vooral in de weg, waardoor je geen actie onderneemt en stilstaat. Denk eerder aan de waarde die je een ander kunt bieden met jouw kennis en visie. Tijdens de LinkedIn schrijfboost deel ik de succesfactoren, waarmee je goede berichten kunt schrijven en geef ik je persoonlijk feedback.

Voor wie

De LinkedIn schrijfboost is geschikt voor ondernemers die: 

  • Een kritische blik op hun schrijfwijze willen ontvangen. 
  • Concrete tips en tricks willen ontvangen om de schrijfwijze direct naar een hoger niveau te tillen.

“Voor iedereen die zoekende is in een online benadering kan ik Britt van harte aanbevelen. Het samen kunnen brengen van mijn eigen dienstverlenende wereld met de contentwereld heeft mij bereik gebracht. Mijn eerste, tweede en volgende klanten waren het resultaat. Daarnaast is samenwerken met Britt leuk!” 

Daniëlla den Iseger

“Britt is een inspirerend en super enthousiast mens, die practicet wat ze preacht.”

Ronald Dijk

“Afgelopen voorjaar heb ik een traject met Britt gedaan, en wat is dat goed bevallen! Haar nuchtere aanpak, plezierige manier van communiceren en het vermogen om goed te luisteren heeft ervoor gezorgd dat ik nu zonder moeite m’n social media kanalen kan vullen. Ze heeft gezorgd voor structuur en richting zodat ik ook op de lange termijn m’n strategie klaar heb. En na het afronden van ons traject houdt ze nog een oogje in het zeil en voorziet ze me van feedback. Al met al; heel fijn en waardevol!”

Judith Krom

investering

LINKEDIN SCHRIJFBOOST

  • 1 live dagdeel (4 uur) 1 op 1 sparren en advies met Britt
  • Uitgebreide online intake
  • Telefonische sparringsessie van 45 minuten
  • Inclusief werkboek 

€ 600,- excl. BTW 

Contact

Wil je jouw professinele online zichtbaarheid een boost geven en klinkt de LinkedIn schrijfboost interessant? Stuur mij dan een bericht en ik neem contact met je op. Ik ben benieuwd naar wat je doet en wat jouw drijft en welke goede content daar interessant bij is! 

15 + 6 =

Aanbod

Britt @social

Algemeen

KvK: 74720856
BTW: NL210706119B01
Algemene voorwaarden