Onderscheidend ZICHTBAAR

Wanneer is mijn programma Onderscheidend Zichtbaar geschikt voor jou?

  • Je bent een zelfstandig ondernemer of ambitieuze professional.
  • Je bent dol op de inhoud van je vak en het werk dat je doet.
  • Je beschikt over inhoudelijke kennis, ervaring en een visie.
  • Je hebt behoefte aan een concrete en bewezen succesvolle aanpak en planning die je gegarandeerd onderscheidend profileert en structureel waardevol zichtbaar maakt bij het juiste publiek.
  • Je wilt LinkedIn voor 24/7 voor je laten werken, zodat (potentiële) klanten, interessante samenwerkingspartners en mensen die je inspireert aantrekt.
  • Je wilt van schieten met hagel in je online zichtbaarheid naar een professioneel online opvallen groeien.

LinkedIn is booming. Het is namelijk voor veel professionals het meest effectieve platform om gemakkelijk het ideale publiek aan te trekken. Wanneer je namelijk je expertise, persoonlijkheid en visie professioneel zichtbaar maakt, kun je (potentiële) klanten, interessante samenwerkingspartners en een grote groep mensen naar je toe laten komen. Op een leuke manier doelgericht te werk gaan op LinkedIn, waardoor je zoveel mogelijk mensen vooruit kunt helpen met datgene waar je inhoudelijk goed in bent. Het is geen trend, dat onderscheidend profileren en waardevol zichtbaar zijn op LinkedIn. Het is de nieuwe standaard.

Ik leer je van A tot Z hoe je onderscheidend zichtbaar bent door jezelf goed te profileren en structureel goede content te delen dat waarde biedt, interessant is voor je publiek en qua look and feel de gewenste professionaliteit uitstraalt. Het is geen training waarbij je leert hoe LinkedIn of waardevolle content werkt. Mijn programma bevat het volledige stappenplan en de bewezen succesfactoren waarbij je direct je kritische blik omzet focus en waardevolle content. Je krijgt de mogelijkheid live met mij te sparren en je vragen te stellen, zodat je de bevestiging ontvangt dat wat je gaat delen, je publiek ook echt boeiend vindt en in actie zet. 

“Voor iedereen die zoekende is in een online benadering kan ik Britt van harte aanbevelen. Het samen kunnen brengen van mijn eigen dienstverlenende wereld met de contentwereld heeft mij bereik gebracht. Mijn eerste, tweede en volgende klanten waren het resultaat. Daarnaast is samenwerken met Britt leuk!” 

Daniëlla den Iseger

“Ik was zoekende naar manieren om dagelijks in een vast ritme mijn marketing naar een hoger plan te brengen en daarnaast me bewuster te worden van mijn unieke waarde als ondernemer. Britt heeft me meer gegeven dan ik van tevoren had gehoopt. Inmiddels durf ik me dagelijks online te laten zien, heb ik ook echt plezier in het maken van waardevolle content en weten klanten me te vinden.”

Ronald Dijk

“Afgelopen voorjaar heb ik een traject met Britt gedaan, en wat is dat goed bevallen! Haar nuchtere aanpak, plezierige manier van communiceren en het vermogen om goed te luisteren heeft ervoor gezorgd dat ik nu zonder moeite m’n social media kanalen kan vullen. Ze heeft gezorgd voor structuur en richting zodat ik ook op de lange termijn m’n strategie klaar heb. En na het afronden van ons traject houdt ze nog een oogje in het zeil en voorziet ze me van feedback. Al met al; heel fijn en waardevol!”

Judith Krom

Britt @social

Algemeen

KvK: 74720856
BTW: NL002271685B83
Privacy Reglement
Algemene Voorwaarden