Online impact maken

Hoe je jouw kennis, visie en ervaring bij een grote groep mensen op LinkedIn zichtbaar maakt, bouwt aan een tought leader positie en voor velen het verschil maakt.

Wanneer is dit programma geschikt voor jou?

  • Je bent een (senior) expert of specialist in je vakgebied.
  • Je wilt binnen je vakgebied een leidende, onderscheidende positie innemen.Je hebt voldoende, inhoudelijke vakmeters gemaakt. (Denk aan jarenlange ervaring, een nieuwe methode of model ontworpen, opvallende resultaten bereikt en mogelijk een boek geschreven en wellicht al uitgebracht.)
  • Je wilt weten hoe je je gedachtegoed vernieuwend, maar begrijpelijk bij een grote groep mensen zichtbaar kan maken, waardoor je bouwt aan een tought leader-positie en je (online) het verschil maakt voor velen.

Dit programma is voor (senior) experts en specialisten in hun vakgebied, die de stap willen maken van offline van waarde zijn naar online het verschil maken bij een grote groep mensen. Face to face, met een expert aan hun zijde. Dit is mogelijk, maar alleen via dit exclusieve programma.

Hoe werkt het?

We gaan 6 maanden intensief samenwerken. Je gaat verspreid over die periode 3 dagdelen live met mij aan de slag om je visie helder te verwoorden en een resultaatgerichte contentstrategie neer te zetten, waarbij je je kritische blik omzet in ijzersterke en waardevolle content. We sparren maandelijks op hoog niveau over jouw zichtbaarheid, waarbij we ook foto- en eventueel videomateriaal ontwikkelen, waardoor je de impact maakt die je voor ogen hebt.

Enkele onderwerpen:

  • Hoe een unieke, online profileringsstrategie jouw zichtbaarheid naar een hoog niveau tilt.
  • Hoe je je visie verwoord en daarmee een groot publiek aantrekt en inspireert.
  • Hoe je je kritische blik omzet in ijzersterke en waardevolle content
  • Samenstellen beeld- eventueel videomateriaal dat strategisch waarde toevoegt.

“Professioneel, betrokken en onderscheidend, dat is hoe ik de samenwerking met Britt heb ervaren. Britt heeft kennis van zaken en een hele duidelijke eigen visie en aanpak waarmee ze mij en de zichtbaarheid van mijzelf en mijn bedrijf een boost heeft gegeven. Door het toepassen van de inzichten en werkwijze die Britt mij heeft geleerd, is mijn netwerk evenals mijn klantenbestand gegroeid. Ik kan iedereen die ook bereid is zelf aan de slag te gaan, aanraden om met Britt samen te werken.”

Rianne Kuik

“Een domeinnaam registeren op je eigen naam, dat voelde voor mij heel vreemd. Een beetje zoals: moet je haar nu zien. Maar in de zomer van 2019 heb ik een strategietraject bij Britt Noppen gevolgd, en na vele lastige en moeilijke vragen om mijn vele bezigheden zichtbaar en concreet te maken zei ze lachend: ‘Monique, je moet gewoon je eigen website maken, want alles wat jij doet komt uit jou zelf vandaan. De Monique van jouw Jumbo’s, de missie en visie van Jeelink maar ook je boeken, columns en artikelen. Jij bent de kapstok van dit alles. Stop toch eens met jezelf verstoppen!’”

Als ik mijn missie en visie breed gedragen wil krijgen, dan kan ik er gewoon niet omheen. De tijd van mij verstoppen achter andere mensen, mijn bedrijven of mijn stichting mag ik achter mij laten. Als ik de wereld werkelijk mooier achter wil laten dan dat ik haar heb aangetroffen, zal ik zichtbaar moeten worden op persoonlijke titel.”

Monique Ravenstijn