Hi! ik ben Britt Noppen

Een ambitieuze onderneemster uit Noord-Holland. Opgegroeid in een klein dorpje, woon en werk ik nog altijd vlakbij groen en strand en tussen de prachtige tulpenvelden. Ondanks dat er in deze provincie vele (maai)velden te bekennen zijn, is het uitsteken van je hoofd boven de velden voor nog lang niet iedereen vanzelfsprekend. Daar breng ik met veel plezier verandering in!

Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor sterke en inspirerende persoonlijke merken. Ik vind het fascinerend om te zien wat het zichtbaar maken van een gezicht, inclusief de bijbehorende unieke kenmerken, visie, kennis en ervaring kan doen: het behalen van doelen, dromen en het allerbeste uit jezelf. Tel daar de kansen en mogelijkheden van LinkedIn bij op en je hebt de tool in handen om als ondernemer online de juiste klanten aan te trekken en enthousiasme te wekken voor jouw aanbod.

Nu klinkt personal branding voor veel ondernemers heftig, want velen denken dat je jezelf de hemel in prijst en dat je van de daken schreeuwt dat je goed bent in wat je doet. Dat wil je niet en dat hoeft ook niet. Door jezelf zichtbaar te maken op een duidelijke, leuke en boeiende manier, laat je zien waar je goed in bent en wat je voor een ander kunt betekenen. 

LINKEDIN

Met bijna 8 miljoen (!) gebruikers in Nederland is LinkedIn voor veel ondernemers hét zakelijke social media platform. Je kunt er nieuwe klanten aantrekken, je netwerk vergroten en jezelf als autoriteit in je vakgebied neerzetten. Interessant voor velen dus! Maar je valt niet zomaar waardevol op tussen die miljoenen gebruikers. Je hebt te maken met een steeds kritischer kijkend publiek en een overvolle markt met mensen die wellicht hetzelfde aanbieden als jij. Onthoud dat het bereiken van jouw gewenste positie meer en meer bepaald wordt door wie je bent in plaats van dat het alleen om jouw expertise gaat.

Op LinkedIn deel ik elke dag een bericht over de kracht van jezelf en je expertise waardevol zichtbaar maken via dit krachtige social media platform. De tips en nieuwe inzichten kun je als motivatie gebruiken om werk te gaan maken van jouw eigen professionele naam.

Tot op LinkedIn! 

Britt Noppen

Aanbod

Britt @social

Algemeen

KvK: 74720856
BTW: NL210706119B01
Algemene voorwaarden